|

8 Ways To Kill Your Relationship For Good

Killing a relationship
Killing a relationship
Roberta Flack knew what she was talkin' about… Just sayin'

When you meet the right person, relationships can be a beautiful thing. So why would you want to lose that by doing something stupid? Many couples do silly things to mess up their relationships and drive others away. The crazy part is they don't even realize they are doing it.

If you are doing one of these 8 things in your relationship it may be time to rethink your life, or risk being single in the near future.

1. Don't Have Any Time For Them Having goals in life and working hard can get you a great career with a lot of money, but if you are not careful it can also chase off the ones you love. Everybody wants to feel like they are loved and that they have someone to share their life with.

If you never make any time for them they may stay with you for a while, but eventually the love will just die off as they are not getting what they truly want out of the relationship.

The Solution – No matter how busy you get always remember to make time for those you love. They should understand if you have a life outside of the relationship, but always make time for that special someone.

2. Kill The Fun

Fun people are attractive, boring people are not. Think about what got you two together, wasn't it exciting and new? Of course it was! After a while all that fun tends to die down, causing people to get bored. If your boyfriend or girlfriend gets too bored they may wonder what it would be like to sleep with other people and bring back the excitement of the chase into their life.

The Solution – Spice it up by trying new things. Go new places and do what you can to keep the conversations interesting.

3. Threaten To Leave Threatening to leave a relationship is a shallow attempt to get what you want. If you're not happy with your relationship than don't stay in it, otherwise don't hurt your partners feelings this way. Threatening to leave may work a few times, but in the long run your partner gets tired of it and will be relieved to see you finally go.

The Solution – Use your words, if you have a problem with something tell your partner about it, work it out like adults. Few things are worth ending a relationship over, so don't say you want to leave unless you've really thought it over.

4. Being Jealous

Being a little jealous is flattering; being too jealous will drive people off. I've seen it happen many times before, one partner thinks the other will cheat on them and as a result they hold on too tight until the other partner feels like they are trapped in a cage and they have to break free.

The Solution – The best way to overcome jealousy is to trust your partner. If you know they really love you than they probably won't do anything to hurt you.

5. Have Mood Swings

Another way to drive your partner off is to have too many mood swings. It is ok to have feelings, but going from happy to sad to happy again can make you seem crazy. While we may put up with it for a little while, eventually the stress becomes too much. We all want to be happy with the one we love and it is hard to do that if we constantly have to say we are sorry or cheer them up.

The Solution – Remember that you are loved in a relationship. We only have so much time on this earth that there isn't much point in being sad. Look at the positive side of things and you will see not only your love life, but your life in general improve.

6. Always Start Arguments

All couples fight. We all have disagreements and we all want slightly different things out of life. But if you are always the one who starts the argument your partner may decide that you are the reason for their unhappiness and will want to get away.

The Solution – If you are always the one starting the argument it may be because you fear love and secretly want to destroy your relationship. Instead find someone you can get along with and learn to focus on the positives. Relationships can be a good thing if you let them.

7. Never Let Them Have Their Space

Everybody is different; one person may love being smothered with love and attention all of the time while others may want to have their personal space. By always wanting to know where they are, always chasing them, and texting them 50 times a day they may eventually decide it is too much and leave.

The Solution – Get a life outside of your partner. Find friends, a hobby, or something to keep you preoccupied when your loved one is gone.

8. The Sex Is Boring

Sex is exciting when you first get a new partner. But after doing the same positions over and over again, it can really become dull and uneventful. Both parties may have wondering eyes and start wondering what it would be like to sleep with someone else.

The Solution – Try new things in bed. Make it exciting, spice it up, and use your imagination.

Relationships can be a hard thing and require work by both parties. You must learn to love yourself before you can ever hope to love anybody else. When all is said and done relationships can be worth when you find somebody who will make you smile every time you think of them.

Author profile

Alex is the founder and managing editor at the Urban Dater. Alex also runs: DigiSavvy, for which he is the co-founder and Principal. Alex has a lot on his mind. Will he ever get it right? If he does, he'll be sure to write.

Online Dating News & Advice Right in Your Inbox

By signing up, you agree to our Privacy Notice and European users agree to the data transfer policy.

Thanks for subscribing.

Similar Posts

One Comment

  1. right now im guilty of the jealosy well not jealousy but insecurities im letting those get the best of me and its driving him nuts but at least hes understanding and coping with it well. he always seems to know what to say to handle it, its probably partly cause we stil have yet to meet in person and all we have are emails text and phone calls.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *